Masterclass Οίνου & Τυριών

Συνδιάζοντας τον οίνο με τα κίτρινα τυριά. Ιδιαίτερες δοκιμές για ιδιαίτερους ουρανίσκους

Τι είναι τα Masterclass

Τα Masterclass είναι πολύ συγκεκριμένου τύπου σεμινάρια με μικρό αριθμό ατόμων, όπου ο ομιλητής Master του είδους που εκπροσωπεί, παρουσιάζει κάποια κρασιά ή εδέσματα δοκιμάζοντας μαζί με το κοινό.
Συνήθως ιδιαίτερα κρασιά ή γευστικοί συνδυασμοί παρουσιάζονται στα Masterclass, αποτελώντας μια γευστική εμπειρία ζωής.

Masterclass Οίνου & Τυριών

Είναι γνωστό ότι το κρασί με το τυρί δημιουργούν ένα πολύ νόστιμο γευστικό σύνολο. Ταιριάζουν όμως όλα τα τυριά με όλα τα κρασιά; Σίγουρα όχι!

Για αυτό το γαστρονομικό Masteclass, καλέσαμε 2 κορυφαίους πρεσβευτές του είδους που ο καθένας θα εκπροσωπήσει το είδος που γνωρίζει καλύτερα.

Ο Γιώργος Φλούδας είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας οίνων "Trinity" στην Αθήνα, εξειδικευμένος στο κρασί και κάτοχος του WSET Diploma.
Ο εκφραστικός τρόπος παρουσίασης κρασιών από τον Γ. Φλούδα, θα σας καθηλώσει!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας "Provence" στην Αθήνα. Εκπροσωπεί αρκετά ιδιαίτερα ελληνικά κίτρινα τυριά αλλά και είναι εισαγωγέας τυριών με κύρια προέλευση την Γαλλία. Οι γνώσεις του αλλά και τα πολύ ιδιαίτερα τυριά που εκπροσωπεί, είναι από μόνα τους μια εμπειρία που θα μπορέσετε να ζήσετε σε αυτό το εξειδικευμένο Masterclass.

Τρόπος Διεξαγωγής

Οι παρευρισκόμενοι που θα καταφέρουν να κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους, θα είναι μέσα σε κλειστή αίθουσα με τραπέζια, ενώ οι δυο Masters του είδους θα κάνουν το ιδιαίτερο αυτό σεμινάριο, συνδυαστικά. Δηλαδή, δοκιμάζοντας κάποια πολύ ιδιαίτερα κρασιά και έπειτα δοκιμάζοντας τα 2 είδη μαζί.

Πόσο Umami είναι τελικά ο σωστός συνδυασμός;

*Οι θέσεις στα Masterclasses είναι περιορισμένες και θα δοθούν βάση προτεραιότητας κρατήσεων.

Κόστος συμμετοχής: 30€

Σάββατο 18/02 στις 18:30 στην κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου Astir Egnatia, Αλεξανδρούπολη

Οι Χορηγοί του Masterclass
Top